День Знань

2022-09-01

/Files/images/1_klas/5.jpg

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято вчителів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

Першачки нашої школи вперше сядуть за парти, а для учнів 9-го класу цей дзвінок розпочав останній шкільний рік.

На святі були присутні почесні гості: місцевий парох Отець Назарій, староста села Увисла Ворона Г. О., а також начальник відділу освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Хоростківської міської ради Мельник О. Усі вітали з чудовим святом 1 Вересня – Днем Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень.

Сьогодні для України настали тяжкі часи. Неоголошена війна, яка зруйнувала найвищі мрії, забрала життя юних, світлих, квітучих. Присутні на лінійці вшанували хвилиною мовчання та віддали шану тим, хто поліг за свободу та незалежність нашої держави.

І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає Перший Дзвінок.

На урочистому зібранні звучали привітання на адресу учнів і вчителів, всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість - бути освіченими людьми!

/Files/images/1_klas/1.jpg/Files/images/1_klas/3.jpg/Files/images/1_klas/2.jpg/Files/images/1_klas/4.jpg

Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!

Кiлькiсть переглядiв: 63

Коментарi