НЕБЕСНА СОТНЯ

2022-02-18

/Files/images/1ang/9.jpg

«ЗИМА, ЯКА НАС ЗМІНИЛА"

Пролунало в країні мовчання.

Навіть вітер затих на хвилину:

Відбувалось останнє прощання,

Зі словами ” Герої не гинуть”.Уроки Пам’яті, виховні години, перегляд відеофільмів, запалення свічок, молитва… Саме такими реквіємними заходами запам’ятається День Героїв Небесної Сотні у нашій школі, день вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення їх пам'яті.Школярі вшанували Ангелів небес хвилиною мовчання, подякували Героям за їхню мужність та відвагу, обговорили трагічні події на Майдані, поділилися своїми враженнями та думками.

Учні знають, що загиблі на Майдані – світле воїнство, котре постало, наче як з порожнечі. Але насправді воно постало з високих могил нашої древньої землі. Шляхетні воїни давнини переродилися в простих наших сусідів та друзів – студентів, фермерів, підприємців. Вони подарували нам все і віддали все, що мали. Тому, ми не можемо цим знехтувати.

Ми завжди повинні пам`ятати відвагу, силу духу та стійкість людей, які віддали своє життя за майбутнє України. Подякувати всім, хто відстояв Майдан як яскравий приклад мужності, сили духу, чесності та патріотизму!

/Files/images/1ang/91.jpg/Files/images/1ang/93.jpg/Files/images/1ang/92.jpg/Files/images/1ang/9111.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi